Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Skrivarplatser för författare

Vi har samlat författarna under ett och samma tak. Manusfabriken erbjuder ett antal skrivarplatser till professionella manusförfattare och utlyser residensplatser två gånger per år.

I Manusfabrikens lokaler i Gothenburg Studios finns idag sex skrivarplatser samt mötesrum. Fyra platser är avsedda för författarna i Manusfabriken, två platser är vikta för residensplatser. Lokalerna används också av författarna för möten med producenter eller andra författare samt för att hålla manuskonsultationer och arbeta i writers room.

Förutom att författarna erbjuds en daglig arbetsplats och kollegor, fungerar kontoret som en mötesplats där författarna kan diskutera och samarbeta kring sina pågående projekt.

För att ta tillvara kunskapen hos verksamma författare och höja kompetensen ytterligare, har Manusfabriken som mål att en gång om året skicka författarna på seminarium, workshops eller inspirerande föreläsningar. Genom Manusfabrikens övriga verksamhet får man även tillgång till ett brett nätverk på både nationell och internationell nivå. 

skrivarplatser_brodtext_2.jpg

 

Residensplatser för talangutveckling

Regelbundet utlyser Manusfabriken residensplatser till författare som vill utveckla sitt eget skrivande. Platsen pågår under sex månader och under tiden får författarna feedback på sina projekt samt möjlighet att delta i något av de övriga projekt som Manusfabriken driver. 
Läs mer om våra residensplatser

 

KONTAKTA OSS