Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Manusfeedback

Bild: Unsplash

Manusfabriken erbjuder feedback på enskilda projekt genom Lindholmen Science Parks projektstöd. Vi jobbar i grupp för att kunna erbjuda en så fördjupad dramaturgisk feedback som möjligt. 

Manusfabriken samarbetar främst med etablerade författare och med projekt med påkopplad producent. Manusfabriken kan genom Lindholmen Science Parks Film och TVs projektfinansiering erbjuda feedback och dramaturgi, detta stöd kan sökas av både författare och producenter.

Manusfabrikens ide är att möjliggöra för författare att få rätt feedback, av rätt person i rätt skede av processen. Synpunkter från producent eller finansiär blir sällan lika djupgående som den feedback som kommer från en manuskollega.

Manusfabriken jobbar gärna med projekt i tidig utveckling. Vår metod bygger på att vi oftast arbetar i grupp under ett överenskommet antal möten, vi utgår från författarens intentioner och tillsammans utforskar vi projektets styrkor, svagheter och möjligheter. Målet är att ge författaren flera perspektiv och lösningar och förhoppningsvis en tydligare idé om hur projektet kan komma vidare och nå nästa nivå. 

Läs mer om projektfinansieringen här

KONTAKTA OSS