Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Manusfeedback

Bild: Unsplash

Manusfabriken erbjuder feedback på enskilda projekt. Vi jobbar i grupp för att kunna erbjuda en så fördjupad feedback som möjligt. 

Manusfabrikens ide är att möjliggöra för författare att få rätt feedback, av rätt person i rätt skede av processen. Synpunkter från producent eller finansiär blir sällan lika djupgående som den feedback som kommer från en manuskollega.

Manusfabriken jobbar gärna med projekt i tidig utveckling. Vår metod bygger på att vi oftast arbetar i grupp, vi utgår från författarens intentioner och tillsammans utforskar vi projektets styrkor, svagheter och möjligheter. Målet är att ge författaren flera perspektiv och lösningar och förhoppningsvis en tydligare idé om hur projektet kan komma vidare och nå nästa nivå. Ofta följer vi upp det första mötet efter en överenskommen skrivperiod.

Som producent eller författare är du välkommen att kontakta oss. Du kan även ansöka om att få feedback genom Lindholmen Science Parks Film och TVs projektfinansiering.Läs mer om projektfinansieringen här

KONTAKTA OSS