Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Svenska tv-serieprojekt presenteras inför internationell publik på Series Mania

Jessika Jankert och Lovisa Löwhagen
Projekten Alias Suzanna av Jessika Jankert och Lovisa Löwhagen och Secrets (tidigare Cheaters Inc) av Soni Jörgensen är två av nio projekt från hela Europa, utvalda att medverka i det prestigefyllda manusutvecklingsprogrammet Torino FilmLab ‘SeriesLab’.

Första omgången av TFL SeriesLab hölls i Amsterdam i december och den andra i Göteborg under februari i år. Den fem månader långa workshopen avslutas med att projekten pitchas inför en publik, bestående av internationella finansiärer och beställare inom tv, på Series Mania i Lille, Frankrike.

Under TFL SeriesLab har deltagarna arbetat intensivt med sina projekt tillsammans med en erfaren grupp av ledande manusförfattare och producenter från hela Europa samt TFL's experter, som under workshopen vänt och vridit på de enskilda projekten för att de ska nå bästa resultat.
Läs mer här

cheaters.jpg

Om Series Mania
Series Mania är en unik, prestigefylld och exklusiv arena för europeiska TV-serier och de personer som skapar dem. Varje år samlas drygt 600 professionella deltagare från hela Europa för att nätverka, byta erfarenheter och ta del av de bästa, mest nytänkande och kreativa produktioner inom branschen.
Läs mer om Series Mania här