Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

TFL SeriesLab

Masterclasses med Nicola Lusuardi från Torino Film Lab

Under 2017 inledde Mansufabriken ett samarbete med Torino FilmLab som är ett världsledande manusutvecklingsprogram med säte i Italien.

Som en del av partnerskapet med Torino FilmLab arrangerade Manusfabriken en av tre workshops inom TFL SeriesLab - ett sex månader långt manusutvecklingsprogram för tv-serieprojekt i tidig utveckling. Deltagare är ledande manusförfattare och producenter från hela Europa. 

Den första workshopen hölls i Amsterdam (dec 2017), den andra i februari 2018, i anslutning till Göteborg Film Festival, och den tredje och avslutande på Series Mania Co-prodution Forum i Lille (maj 2018), där projekten pitchas inför ledande finansiärer och beslutsfattare på europeisk nivå.

Två svenska projekt valdes ut till att delta i workshopen: Aka Suzanna av Jessika Jankert och Lovisa Löwhagen samt Cheaters Inc av Soni Jörgensen. Förutom de deltagande projekten arrangerades Masterclasses, paneldebatter och nätverksmingel samt fristående feedback sessions TFL’s experter för lokala projekt tv-serieprojekt.